Over ons

Over ons

Historie

Uitgegroeid tot een totaalassortiment voor Horeca en Groothandel

Door de toenemende vraag naar kwalitatief hoogwaardige en smaakvolle vlees- en vleeswarenproducten is Komomeat B.V. opgericht. Met Komomeat B.V. beleveren we de horeca en groothandels in binnen- en buitenland.

Komomeat B.V. biedt een groot assortiment aan varken- rund- kip- kalkoen- en lamsvlees producten. Daarnaast biedt Komomeat B.V. een aanvullend handelsassortiment dat o.a. bestaat uit; snack, sauzen, friet, deegwaren, kaasproducten en verpakkingsmaterialen.

Vlees

Vlees

Kip, kalkoen, varkens, rund en lam, döner kebab- en gyros spiesen, vleeswaren, pulled producten, vlees- en gehakt producten.

Extra's

Snacks, vetten, sauzen, friet, deegwaren, kaas producten en verpakkingsmaterialen.

Wie wij zijn

Met veel passie en ambitie de stijgende vraag naar kwalitatief hoogwaardige producten vervullen

Sinds 1970 is de familie van Kooten actief in de vlees-en vleeswaren industrie. Dhr. Godert van Kooten sr. heeft de basis gelegd voor het huidige modern ingerichte productie bedrijf.

Met veel passie en ambitie, en onder invloed van de steeds grotere vraag naar kwalitatief hoogwaardige en smaakvolle vleesproducten heeft zoon Erik van Kooten in 2010 Komomeat B.V. opgericht. Door de specialisatie in diverse vlees-en vleeswaren producten hebben we de laatste jaren enorme omzetstijgingen gerealiseerd en zijn we een betrouwbare leverancier van een totaal assortiment voor de horeca afzetmarkt geworden.

Komomeat B.V. richt zich dan ook op het leveren van kwalitatief hoogwaardige gecertificeerde vlees- en vleeswaren producten.

0 %
Focus op voedselveiligheid
0 +
Jaren ervaring in de Vleesindustrie
0 +
Exportlanden wereldwijd
0 m2
Productieruimte

Passie en ambitie

Dé Specialist in smakelijke vlees-en vleeswaren

Als typisch familie bedrijf is het persoonlijke contact met de klanten erg belangrijk. De kernwaarden van ons bedrijf zijn dan ook kwaliteit, betrouwbaarheid, innovatie, continuïteit, flexibiliteit en service. Onze producten worden geleverd in de Benelux, op de Europese markt en diverse landen in het Midden-Oosten.

Renovatie van de Fabriek in 2022

Komomeat B.V.

Veiligheid & BEtrouwbaarheid

Een moderne fabriek voor een voedselveilige productieomgeving

Door de enorme groei in de afzet van vlees- en vleeswaren producten heeft in onze fabriek in 2022 een grondige renovatie plaats gevonden. Hierdoor beschikken we nu over een moderne productielocatie die optimale productie processen mogelijk maakt. Onze productielocatie beschikt o.a. over de FSSC 22000, BLK1* certificeringen. Deze certificeringen garant voor een voedselveilige productieomgeving.