Assortiment

Assortiment

Totaalassortiment & Maatwerk

Een Totaalassortiment van Horeca Producten

Komomeat B.V. levert maatwerk, dus indien uw product niet in ons huidige assortiment staat denken wij met u mee over een oplossing. Wij hebben de kennis en productietechnieken in huis om bijna al uw wensen te realiseren!

Vlees en vleeswaren Producten

Kip, kalkoen, varkens, rund en lam, döner-en Gyros kebab spiesen, vleeswaren, pulled producten, vlees- en gehakt producten.

Extra's

Snacks, vetten, sauzen, friet, deegwaren, kaas producten en verpakkingsmaterialen.

Totaalassortiment

Een volledig Horeca Assortiment

De productgroepen zijn door Komomeat B.V. zelf produceerde producten en de zogeheten handelsproducten. Omdat Komomeat B.V. in de Benelux ook een groothandels functie vervult wordt het assortiment zelf geproduceerde producten aangevuld met handels producten.

Deze handelsproducten worden bij BRC/FSSC 22000 gecertificeerde productie bedrijven bijgekocht waardoor Komomeat B.V. een volledig horeca assortiment kan aanbieden.

Kwalitatief & Groot assortiment

Smakelijke Top Kwaliteit

Komomeat B.V levert enkel en alleen top producten. Op de speciale wensen van de klant gericht, zijn er eindeloze mogelijkheden! Het product assortiment varieert van authentieke kip en kalfs kebab tot heerlijke snacks en zelfs een mooi stuk tournedos. Kortom, een product voor iedereen!

Maatwerk

Specifieke en Exclusieve producten Ontwikkelen?

Door onze uitgebreide expertise m.b.t. het produceren van vlees- en vleeswaren producten kunnen wij, in samenwerking met de klant, specifieke producten ontwikkelen. Deze producten worden dan exclusief voor de klant geproduceerd waarbij ook een private label kan worden toegepast.

authentieke zachte, en unieke smaak

Pulled Producten met een Heerlijke Zachte smaak

Onze pulled producten (pork, beef, veal & chicken) worden op de traditionele wijze low en slow bereid. Het vlees wordt voorbereid met een z.g. “dry rub” dat zorgt voor de donkere korst en de heerlijke smaak.

Hierna wordt het vlees met de dry rub in de originele American Smoker volgens het concept “slow cooking” en roken met appelhout heel langzaam gegaard. Hierdoor krijgt het eindproduct de authentieke smaak.