Kwaliteit

Kwaliteit

Dé Specialist in vlees-en vleeswaren

Met inmiddels al meer dan 50 jaar ervaring in de Vleesindustrie.

Consistente kwalitatieve producten

Het waarborgen van kwalitatieve producten

Bij Komomeat B.V. staat niet alleen kwaliteit hoog in het vaandel, ook werken wij samen met experts in hun marktgebied en stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten. Om deze kwaliteit te waarborgen, zijn wij en onze leveranciers BRC of FSSC 22000 gecertificeerd. Zij controleren of onze vleesproducten geproduceerd worden volgens de geldende halalrichtlijnen.

Natuurlijk zijn de voedselveiligheidseisen gegarandeerd, aangezien we alleen werken met GFSI (BRC/IFS/FSSC 22000) gecertificeerde bedrijven.

Kwaliteitscontrole

Wij produceren gecertificeerde smaakvolle vlees- en vleeswaren

Komomeat B.V. hecht zeer veel waarde aan de hygiënische, hoogwaardige en voedselveilige productie van vlees- en vleeswaren.

Keurmerk BLK*

Beter Leven kwaliteitssysteem

Daar dierenwelzijn en duurzaamheid ook onderdeel zijn van de filosofie van Komomeat B.V. is ons bedrijf door de Stichting Beter Leven keurmerk gecertificeerd.

HACCP

HACCP kwaliteitssysteem

Het toezicht op de algemene hygiëne bij de productie wordt door de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit uitgevoerd. Hierbij is het HACCP kwaliteitssysteem conform de meest recente EU-wetgeving leidend. 

FSSC 22000

FSSC 22000 kwaliteitssysteem

KomoMeat B.V. is ook FSSC 22000 gecertificeerd, FSSC 22000 is een kwaliteitssysteem waarin voorwaarden zijn vast gelegd op het gebied van voedselveiligheid, traceerbaarheid, organisatie, en de invloed van de stakeholders. 

EG-Nummer

De productie locatie van Komomeat B.V. heeft uiteraard een eigen EG-erkenning: NL 779 EG. Dit nummer geeft u als klant de garantie dat u altijd een kwalitatief hoogwaardig product koopt.

Betrouwbare kwaliteitsproducten

Altijd gegarandeerde kwaliteit.

Komomeat B.V. richt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige FSSC 22000 gecertificeerde vlees- en vleeswaren producten.

Bij het produceren van onze producten spelen voedselveiligheid en duurzaamheid een belangrijke rol. Alle leveranciers van eindproducten, grond- en hulpstoffenmoeten voldoen aan de door het BRC of FSSC 22000 kwaliteitssysteem gestelde eisen.

Maandelijks Monsters naar het Lab

Wij sturen maandelijks verschillende monsters naar het lab om microbiologisch de kwaliteit te monitoren.

Temperatuur Controles

Alle binnenkomende goederen worden gecontroleerd op temperatuur en diverse andere relevante parameters. Ook gedurende het productie proces worden deze parameters continue gemonitord en geregistreerd.

0 %
Focus op voedselveiligheid
0 +
Jaren ervaring in de Vleesindustrie
0 +
Exportlanden wereldwijd
0 m2
Productieruimte

Passie en ambitie

De Specialist in vlees- en vleeswaren

Als typisch familie bedrijf is het persoonlijke contact met de klanten erg belangrijk. De kernwaarden van ons bedrijf zijn dan ook kwaliteit, betrouwbaarheid, innovatie, continuïteit, flexibiliteit en service. De afzetmarkten voor de producten van Komomeat BV, zoals horeca en groothandels, bevinden zich in het binnen en buitenland.